Skip to main content

Eindelijk een goede BH

Vind jij het ook lastig om in de winkel een goed zittende bh te kopen, bijvoorbeeld doordat je een niet-alledaagse maat hebt? Doe dan net als Ella en ervaar dat het wel mogelijk is om er zelf een te maken. En hoe ideaal dit is als je eenmaal de smaak te pakken hebt om ze zelf te naaien.

Ella vertelt:

“Op een tuinfair heb ik Ria ontmoet. Ze promootte haar werk en dat wekte mijn belangstelling. Door mijn niet-alledaagse maat was ik zeker in voor een goed zittende bh. Ria vertelde dat zij die wel voor me kon maken. Maar, vroeg ze, ben je zelf ook handig? Dan kun je je misschien opgeven voor mijn lingeriecursus. Zo gezegd zo gedaan.

De lessen werden in een klein groepje gegeven. Alles werd duidelijk uitgelegd. Zo was het goed te doen voor iemand als ik die het naaien deels van haar moeder en deels zichzelf aangeleerd heeft. Het was wel pittig, maar Ria’s geduld is eindeloos. Zelfs buiten de lestijden om staat ze je altijd te woord.

Ria’s manier van lesgeven is erg prettig, ze legt alles op een rustige manier uit net zo lang tot je het begrijpt. Daarbij geeft ze iedere cursist de aandacht die ze nodig heeft totdat het gewenste eindresultaat is bereikt.
En Ria geeft vooraf duidelijk aan wat je van de cursus kunt verwachten. De gebruikte materialen zijn allemaal bij haar verkrijgbaar, ideaal dus!

Ik wil Ria nogmaals bedanken voor de best zittende bh die ik ooit heb gehad en raad jullie aan deze kans niet voorbij te laten gaan.”


Nieuwsgierig geworden door het verhaal van Ella? Geef je dan snel op. De workshop bestaat uit één individuele sessie en vier hele dagen les in een kleine groep. Voor vragen en opgave kun je mailen met Ria. 

 

Door het jaar heen organiseren we cursussen Zelf Lingerie Maken. Klik hier voor meer informatie.